Basisschool de vlinder schiedam

Datum van publicatie: 12.03.2021

Telefoon: Weekbrief 11 mei Weekbrief 11 mei Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Nieuwsflits juli Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan.

Aantal personeelsleden per functie per jaar Heel even geduld alsjeblieft Bronnen Nieuws Analyses. De verdere dag zal in het teken staan van gezelligheid, energie en spel. Vanaf deze. Volgende week krijgen de kinderen de cadeautjes mee naar huis en dan is het leuk om met de vaders de cadeautjes alvast voor moeder te verstoppen, zodat zij niks kan zien ; Deze week zijn we verder gegaan met het thema verkeer.

Van uur tot uur dit is ideaal voor kinderen die nog slapen tussen de middag en van tot uur. Om deze dag geweldig te laten verlopen, daar doen we het toch voor. De blije hoofden, eerder stoppen met werken gedichten en attitudes gericht op het realiseren van een brede ontwikkeling - Doelgerichte lessen die worden gegeven door middel van directe instructie - Dat wordt ingezet op talenten en expertises - Flexibele ruimtes basisschool de vlinder schiedam die samenwerkend en zelfstandig leren stimuleren.

Een week waarin alles soms net een beetje anders Nadere informatie. In groep 6 gaat de pastor met de groepen in gesprek over het geloof. Op De Vlinder zie je: - Een positieve leeromgeving met aandacht voor eigenheid en gezamenlijkheid - Nieuwsgierigheid die wordt geprikkeld en betrokkenheid die wordt vergroot - Aandacht voor het leren van kennis, basisschool de vlinder schiedam.

Denk aan een potlood, gum, liniaal, etc.

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Tot het volgende fladder! Op verzoek van de leerkracht assisteert de klassenouder bij de organisatie van activiteiten in of voor de klas waarbij ouders betrokken zijn.

Op dinsdag- en donderdagmiddag beginnen we met het oefenen van de musical. Wie heeft weleens een kasteel bezocht? Meer informatie. In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant! Vanaf groep 3 wordt er met een methode voor Engels gewerkt.

Ze hoeven alleen nog uitgezet te worden s morgens op beide pleinen. Is dat te weinig of juist meer dan voldoende. Schooljaar Finneblomke nr. Basisschool de vlinder schiedam katholieke identiteit Onze school is een katholieke basisschool, daar geven wij als school invulling aan.

Download Rapportage De Vlinder.

Hoofdnavigatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari De Hoop 3 KX Uitgeest info dewisseluitgeest. Wat is de hoogte van de vrijwillige ouderbijdrage? Op dinsdag- woensdag en donderdag ochtend maken de kinderen de toets.

Kalender april en mei. De voorzitter van het college van bestuur van SIKO is bij elke vergadering aanwezig.

Dit dient tevens als voorbereiding op het rapportgesprek, basisschool de vlinder schiedam, waarbij kinderen vanaf groep 5 aanwezig zijn? Schooltijden Opvang. In groep 4 hebben kinderen de mogelijkheid om hun eerste communie te doen.

Kruimelpad

Download alle informatie over het primair onderwijs in de gemeente gemeente Schiedam. Het Kleine Wereldnieuws Het Kleine Wereldnieuws 8e jaargang nummer 30 6 juni Mededelingen van het team Rapporten en de facultatieve rapportgesprekken.

Fabienne Nadere informatie. Aantal per leerjaar Aantal per leeftijd.

Voor het formulier kunt u terecht op de website van de school. Een week waarin alles soms net een beetje anders Nadere informatie, basisschool de vlinder schiedam. Schooltijden Opvang. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd? De kinderen hebben goed hun best gedaan en het was een leuke dag. Gerelateerde informatie Overzichtspagina voor het schoolbestuur Stichting voor Interconfess. De Vlecht 18 december Wij heten Viktor en Luna van harte basisschool de vlinder schiedam op onze school.

Fladdernieuws R. Contactgegevens van de schoolvertrouwenspersoon zijn op te vragen bij de directie en administratie van de Vlinder. Om activiteiten mogelijk te maken vraagt de OR om een vrijwillige bijdrage.

De Vlinder

U kunt deze woorden thuis ook extra oefenen met uw kind. Dan kunt u bij de schoolleiding toestemming vragen voor schoolverlof buiten de schoolvakanties. Als u een gesprek wilt, dan kunt u beter een afspraak maken.

Vergelijkbare documenten. Overzichten Corona statistieken. Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Raagten Actueel Jaargang 39 nr.
  2. Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. De Vlecht 18 december Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school!
  3. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en. Terug naar boven.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |