Roland van den boom uitvaart

Datum van publicatie: 17.11.2020

Stef Verhagen Basisschool Eerschot. Antje Habraken-Smits. Jo Strijbos.

Mieke Hannes. Nelly Markgraaff. An van Wanrooij-van Erp. Rainer Maria Rilke Wie in de schaduw Gods mag wonen, hij zal niet sterven in de dood.

Zus van den Bosch - van der Vleuten. Eresabel; 4.

Ik vertrouw op de toekomst, jammer en pijn zullen niet langer voorkomen. De dood zal er niet meer zijn; rouw, wat die ook moge zijn Eindelijk vrij. Als de zo zorgvuldig door het levenstapijt gevlochten dagen worden losgehaald, is er dan troost. Een kleurrijk mens is heengegaan, roland van den boom uitvaart. In liefdevolle herinnering Cees Timmers.

Tonny van den Berg - van Oorschodt.

Wij loodsen u er door

De naam op de rouwkaart Versierselen, eretekenen en onderscheidingen Bijzondere onderscheidingen niet koninklijk De ondertekening op de rouwkaart Vermelding van het adres Thuisopbaring. Huub Oosterhuis Of hij wil of niet, de mens vindt en aanschouwt zichzelf in alles wat hij ziet. Nei in lange tijd fan sykte, alhiel oerjûn aan Gods H. Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw; 8. Janske Schepers - Essens.

  • De Here zal uw uitgang en ingang bewaren van nu aan tot in eeuwigheid. Wentel uw weg op de Here en vertrouw op Hem, en Hij zal het maken.
  • Truus de Beer. De gedachteniskruisjes worden in de kerk van Sijsele en Moerkerke bewaard.

Tons Terken. Cees van de Kamp. Daarom geven we in deze serie inspiratie, om een beetje te helpen bij het maken van die keuze.

Positief ingesteld mens In zijn latere leven zette Sillem zich in voor de bestrijding van honger en richtte hij in Frankrijk een voedselbank op. Dina van de Rijt - van de Meerakker!

Een kantelmoment...

De tijd voorbij, zomaar en toch diep verbonden met de stem van ons hart. Het leven van een mens is als een voetstap in het zand, die wordt weggevaagd als de vloed de grens verlegt tussen zee en strand. Rouwdankbetuiging Paulien Derks - Hanegraag. Niet de voorbije dagen zijn het leven, doch de dagen die men zich herinnert.

Na een kortstondig ziekbed en na het H? Nu is de stilte compleet. Henk van Schijndel. Mijn tijden zijn in uw hand. Dineke Hellings-van den Boogaard.

Dezutter Nieuwpoort

Omringd door liefde en dankbaar voor een boeiend leven, geef ik de Geest aan mijn Schepper terug. De vonk dooft, het vuur blijft. Mijn troost is dat je er ooit was. Je moet de dood aanvaarden voor je sterft. Joop Vagevuur namens Martinuskoor.

  • Stef Verhagen Basisschool Eerschot.
  • Het doel van deze NN-kampen was om verzetsmensen te laten sterven na een lang en zwaar gevangenisregime.
  • Harrie Verschuren.
  • Betsie van de Meulengraaf - Sloots.

Dankbetuiging Ad de Greef. Piet Schriek. We will always love you. Jo Oerlemans-Vulders. Hij heeft vaste grond gevonden waarin zijn anker eeuwig rust? Ridderlijke Duitse Orde, Balije van Utrecht; 35b. Gerard van den Nieuwenhuijzen.

Dezutter Koksijde

Je liefde en je kracht, je warmte en je lacht Tinus Habraken. Nahum 1 vers 7 Wie God vreest houdt het juiste midden ….

Een bijzonder mens is van ons heengegaan. Jan Lathouwers dankbetuiging. Gezang Uw Woord is een lamp voor mijn voet.

Goed om te weten:

Comments

  1. Condoleren Afscheid nemen Afscheid nemen is achterblijven, omringd door een gevoel van eenzaamheid en gemis, het is een pijnlijk conflict met de leegte.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |