Friture paula brunssum menu

Datum van publicatie: 13.03.2021

Snackbar Friture de Leeuw. U kunt nu ook u reservering voor het restaurant online plaatsen.

Altijd vriendelijke en snelle service. Community Hoe was jouw ervaring? Wilt u iemand verrassen? Cafetaria Lindeplein. De zaak en personeel waren altijd heel vriendelijk. Kwaliteitsfriture tot in de perfectie: Razendsnel, supervriendelijk en goedbereide, smakelijke producten. Raad iedereen aan om daar te proberen.

Wat voor eten kan er in Brunssum worden bezorgd. Friture Paula 9. Dit serveren wij met friet, gemengde salade en een ravigotte saus. Ken 17 punten. Cafetaria Lindeplein.

Friture Paula 9. En bij bezorging wordt nog al eens het een en ander vergeten.

Herfstvakantie

Hele vriendelijke service aan telefoon en snelle bezorging Het eten is er goed en lekker, gezellige sfeer en leuke mensen.

Woensdag 28 oktober staan wij weer voor u klaar. Nog niet ingelogd. U kunt nu ook u reservering voor het restaurant online plaatsen.

Het eten is goed verzorgd, maar vooral ook erg handig want je hoeft niet altijd geld op zak te hebben. Online eten bestellen is gemakkelijk en snel, gemengde salade en een ravigotte saus, friture paula brunssum menu. Dit serveren wij met friet, snel en niet duur. Niks te klagen bestel er wekelijks. Een zieke in de familie of op het werk.

Gemiddelde beoordeling

Altijd even vriendelijk het eten is super en je krijgt veel voor je geld. Bij mij nog niet iets vergeten, atijd netjes bezorgd. Absoluut niet duur.

Openingstijden 't Smulhuis. Zeer goede prijs - kwaliteit verhouding. Voor ons een dikke voldoende. Hoe was jouw ervaring. Daarnaast zijn de frieten en snacks erg lekker. Heerlijke buffetten Bestel je lunch, snacks en broodjes 10 minuten van te voren en ze liggen op de door jou gewenste tijd voor je klaar. Friture paula was voor mij nummer 1 het waren mensen met een goud hart die altijd graag deden werken en hun klanten tevreden probeerde te houden nu zitten er chinezen in, friture paula brunssum menu.

Onze bezoekers over V.O.F. Friture Paula in Brunssum

Werkwijze restaurant en terras vanaf woensdag 3 juni:  - Voor het restaurant is het verplicht op te reserveren. Anoniem op 29 september Super friture. U kunt altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor meer informatie of naar andere mogelijkheden die er zijn binnen ons bedrijf.

Nieuwe Chinese eigenaars friture paula brunssum menu aardig correct en beleefde mensen die goede producten afleveren. Nee geen aanrader. Inclusief Huisgemaakte koude schotel Gevuld ei Ham-asperge rolletje Gevulde tomaat Gerookte zalm Garnalen met cocktailsaus Drumstick Garnering met fruit Varkensfricandeau. Jack Sijbesma. Bezorgen gaat ook erg goed Deze is verkrijgbaar in de Cafetaria en in het restaurant.

Allemaal geen probleem. Absoluut niet duur. Bel mij terug voor een afspraak. Bel mij terug.

Deze week in L-Magazine

Frieten en snacks zijn prima. Wij bestellen hier altijd. Kwaliteit wel in orde. Fruitmand bezorgen in Brunssum Een zieke in de familie of op het werk?

De frieten zijn ook niet lekker en de bezorgers kijken je met een lang gezicht aan. Kortom, een echte aanrader!. Het eten is er goed en lekker, friet smaakt erg goed en nooit minder.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |