Sparta ion foutmelding e0014

Datum van publicatie: 14.03.2021

Ik zei al tegen de fietsenmaker dat er misschien iets los zit of zo. Vanmorgen direct naar de fietsenmaker gebracht en die zei direct: nu kan ik er wat mee.

Dat de ic5 op het printplaatje stuk zou kunnen zijn of zoiets. Vast gezet, leek opgelost. Powered by inSided. Re: Probleem met Sparta ION fiets Ongelezen bericht door martijn » 23 mei hoi ik heb een error gekregen: E ik gebruik mijn Sparta Ion al 3 jaar en hij heeft het ruim 2 jaar zonder kuren gedaan maar de laatste tijd zijn er al wel wat dingen aan de hand: hij kraak een beetje, de computer is traag maar vandaag gaf hij dus die melding.

Moet de fietsenmaker de fiets nu terug nemen omdat hij niet meer zo werkt als toen ze hem kocht? Hij fietst nu weer wonderbaarlijk goed

Vaak E melding! Zijn er meer mensen die deze fiets hebben en hier problemen mee hebben. Dit betekent dat Sparta een onomkeerbare blokkade in de sparta ion foutmelding e0014 heeft ingebouwd, die een fietseigenaar dwingt tot het vervangen van het dure accupakket. Forum Webwinkel Klantenservice? Enter your username or e-mail address.

  • Ik heb contact opgenomen met de fietsenmaker en deze meldt direct dat er een nieuwe accu in moet a euro incl montage. Heeft iemand wel eens een E12 code gehad?
  • Ook als ze stopt met trappen is het net of hij remt.

Op de hoogte blijven

De display is ook kapot. Ook is ineens de display kapot want het licht brandt niet meer. Na een abrupte remstop hardloper draaide zo de weg op kreeg ik E Re: sparta ion fiets Ongelezen bericht door Janneke52 » 08 sep willemdiek en harry36 mijn fiets heeft nu hetzelfde probleem.

De toegepaste accucellen kosten momenteel nog een fractie van wat ze ooit gekost hebben toen de fiets nieuw geleverd werd. De fietsen kunnen nauwelijks op een 'normale ' auto, tenminste als de kogeldruk maar met 75 kg belast mag worden want met twee maal kg en dan de drager zit je er al snel boven en ben je strafbaar en kan de verzekering - bij een ongeval - moeilijk gaan doen.

  • Tot de volgende keer dat ze weer over een bobbel rijdt of hard remt.
  • Dijs » 15 jun Wij hebben ook veel problemen ondervonden met de Sparta GLS fietsen , motor vastgelopen, ondersteuning werkte nauwelijks, fiets bijna drie weken bij Ebike Service Centrum geweest in Apeldoorn om de S-waarden te veranderen zonder het gewenste resultaat. De fiets is een jaar oud.

Ongelezen bericht door harry36 25 grijs taupe woonkamer Wat me opvalt na 2 jaar is dat er maar ontevreden klanten te vinden is op deze forum. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben, 1 keer totaal gewijzigd, sparta ion foutmelding e0014.

Zou het dan niet netjes zijn van de fietsenmaker om de koop ongedaan te maken en de fiets terug te sparta ion foutmelding e0014 en mijn moeder het geld terug te geven.

Laatst gewijzigd door Janneke52 op 30 sep .

Foutmeldingen Sparta ION

Re: sparta ion fiets Ongelezen bericht door Janneke B » 28 sep In het computer gedeelte van jouw fiets is dus een nieuwe batterij geplaatst en nu doet die bionische fiets het dus weer.

Na 3 maanden kreeg de fiets een controle beurt, op verzoek van sparta werd er iets aan het software verandert de fiets zou te snel gaan ,zonder dat mijn moeder hier vooraf over in werd gelicht. En dat al na 20 km!! Wat me opvalt na 2 jaar is dat er maar ontevreden klanten te vinden is op deze forum.

Vind deze reactie leuk. Ik heb nu een demo Ion gekregen MET versnelling. Sparta en de fietsenmaker hebben m! Deze fiets heeft het probleem dat sparta ion foutmelding e0014 zij er een keer sterk mee heeft geremd, er op het display een melding verschijnt "E 14" en de hulp van de ondersteuning is weg.

Mogelijk kun je ons een rijwielzaak adviseren in de buurt van Amsterdam.

Uw antwoord. U bent geen klant van Sparta maar van de dealer. Sluit de lader opnieuw aan, ga naar de dealer als de melding terugkomt E23 Serienummer motor onjuist Het batterijpakket is niet aangemeld op deze fiets. Heb je al een account? E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Enige afstand is geen bezwaak. Ongelezen bericht door nicolaas 16 apr Ongelezen bericht door harry36 21 jul. Heb al een nieuwe kabel geplaatst, bleek daarna dat het slotje los zat, een persoonlijk identificatienummer, sparta ion foutmelding e0014. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Bijvoorbeeld een creditcardnumm.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd!

Maak hier je gratis

Ook mijn fiets dus total-loss want dagwaarde is minder. Ik heb een E ion vorig jaar 2e hands gekocht bij een dealer met frame accu en 2e accu onder bagagedrager. Ik ga deze situatie eens bij de ACM voorleggen en stel voor dat alle eigenaren van een elektrische fiets afkomstig van de Accell groep met een E melding dit ook melden aan de ACM, met als eis dat Accell deze blokkade E gratis verwijderd.

Als aanvulling op mijn vorige post over de E03, heb ik meer informatie gevonden over software die gevolgen heeft voor de gebruiker:  een Logische bom logic bomb is heimelijk ingevoegd in het programma waar het sluimert totdat aan de opgegeven voorwaarden is voldaan.

Ik heb namelijk het gevoel dat de ondersteuningen in de middelste stand behoorlijk minder is geworden. Product: Spam. Ik kreeg dit afgelopen week-end 2x achter elkaar met 1 dag ertussen.

En anders de printplaat over zetten solderen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Georgios
    Gebruikersnaam of e-mail.
  2. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |