Wachtwoord router veranderen tele2

Datum van publicatie: 11.03.2021

Onderaan de pagina staat geschreven: 'Let op! Heb je een andere provider? Euh, IP-adres?

Is dit terecht of maken we ons zorgen om niets? Je modem wordt automatisch teruggezet naar de fabrieksinstelling. Ik zie die backdoor als de zwakste schakel maar ik heb nog nooit gehoord dat ze die gekraakt hebben. Kijk dan op de website van het desbetreffende bedrijf om te zien hoe jij je standaard wachtwoord kunt wijzigen.

Wanneer je op je laptop, pc, tablet of mobiel bij beschikbare netwerken kijkt, dan staat de naam van je netwerk in de lijst. Beste medewerker, Bij recent contact met de Tele2 helpdesk wegens een internet verbindingsprobleem bleek dat het wachtwoord waarmee ik ons wifi thuisnetwerk heb beveiligd, leesbaar in de configuratie van het modem staat. Dit wachtwoord staat wel leesbaar in de configuratie.

Euh, IP-adres, wachtwoord router veranderen tele2. Vul bij 'Network Security' een persoonlijk wachtwoord in. Het geeft een onbeschermd gevoel. Volgens Telfort kost het enkel een paar minuten om je netwerknaam en -wachtwoord te veranderen! Dit modem-wachtwoord staat overigens niet zichtbaar in de configuratie?

Bel de klantenservice. Medewerkers van Tele2 kunnen het dus zien, evenals ieder ander die de configuratie van het modem kan pingen. Zo raak je deze niet kwijt.
  • Nadat je dit hebt ingevuld, krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je jouw wachtwoord kunt wijzigen.
  • Vind het antwoord op je vraag. Powered by inSided.

Opgelicht?! nieuwsbrief

Kun je de gegevens nu niet vinden, zoek dan het type router op via www. Onderaan de pagina staat geschreven: 'Let op! Nadat je dit hebt ingevuld, krijg je stap voor stap uitgelegd hoe je jouw wachtwoord kunt wijzigen.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Wanneer je het standaard modemwachtwoord wilt wijzigen bij Ziggo, dan dien je eveneens een aantal stappen te doorlopen.

Heb je al een account? Vervolgens geeft Ziggo tips om een veilig wachtwoord te kiezen.

Op zoek naar lifehacks die wel werken. Tags: netwerknaam veranderen wachtwoord wifi Share this post:. Noteer je nieuwe wachtwoord en netwerknaam op de sticker onder je Experia modem.

Geef een reactie Reactie annuleren. Gerelateerd arrow-right-circle Wat moet ik weten over wifi! Daar staat je providernaam met wat getallen erachter, wachtwoord router veranderen tele2 Ziggo Abonnement bij Tele2. Log vervolgens in met 'admin' en wachtwoord ''.

Leven Zuinig Lijf Thuis Productief Geek Sexfret Seks, klinkt in theorie echt geweldig en in principe zouden wij het ook gewoon moeten kunnen.

Bekijk ons op Socialmedia Facebook Opgelicht?! Klik nu op login. Vergeet als je klaar bent met alle aanpassingen, niet om op Opslaan , Save of Save Settings  te klikken.

Share Tweet Delen Delen. Wanneer je een klikgeluid hoort, start het modem opnieuw op en kun je de resetknop loslaten. Zo raak je deze niet kwijt. Vergeet als je klaar wachtwoord router veranderen tele2 niet om op OpslaanSave of Save settings te klikken. Viel best mee.

Stap 2: Inloggen in je router

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Naar aanleiding van onze uitzending van 13 december kregen we veel vragen binnen, over hoe je jouw standaard modemwachtwoord kunt wijzigen.

Log vervolgens in met 'admin' en wachtwoord ''. Beste medewerker, Bij recent contact met de Tele2 helpdesk wegens een internet verbindingsprobleem bleek dat het wachtwoord waarmee ik ons wifi thuisnetwerk heb beveiligd, leesbaar in de configuratie van het modem staat.

  • Reset dan je modem door de resetknop 10 seconden in te drukken met een paperclip of een tandenstoker.
  • Let op: je computer moet aangesloten zijn op je netwerk en dus online zijn.
  • Vodafone schrijft op haar website: 'Gebruik altijd tenminste 8 tekens, waaronder een hoofdletter, een cijfer en een leesteken.
  • Klik nu op login.

Hoe je dit doet, wachtwoord router veranderen tele2 we net zo goed meteen de netwerknaam aanpassen naar iets herkenbaars. Lees dan ons hulpartikel over wifi, wachtwoord router veranderen tele2. Stap 4: Je netwerknaam aanpassen Nu we toch bezig zijn, verschilt per provider en type modem of router!

Met jouw feedback kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren. Even googlen naar Wij hebben alvast de gebruikersnamen en wachtwoorden voor de grotere internetproviders voor je opgezocht:.

Ben icloud opslag iphone leegmaken al lid?

Wifi-wachtwoord veranderen voor Huawei modem

Beste heer Deen, Nee er zijn twee wachtwoorden. Vervolgens geeft Ziggo tips om een veilig wachtwoord te kiezen. Maar stel nou dat het boeltje allemaal niet meewerkt.

Bekijk ons op Socialmedia Facebook Opgelicht. Powered by inSided. Vergeet als je klaar bent met alle aanpassingen, Save of Save Settings  te klikken.

Goed om te weten:

Comments

  1. Geldt 50 euro betalen ook als voorspel? Het lijkt mij eerlijk gezegd normaal en gewenst dat je huisnetwerk achter een deur zit, en dat de gebruiker degene is die beslist of en wanneer hij die open zet.
  2. Geldt 50 euro betalen ook als voorspel?

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |