Houten huisje in noordwijk

Datum van publicatie: 12.03.2021

Aangeboden door Werner Lid sinds september Alle 23 recensies tonen. Aankomstdatum selecteren.

Niet beschikbaar: Koolmonoxidemelder Koolmonoxidemelder. Wandel een kwartier door bos en duin en u bent op he…. De ruimte is heel licht door vele ramen en lichte kleuren. Volgende Mooi boutique hotel op Formentera. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Het dorp 15 minuten fietsen van Noordwijk en is erg gezellig en knus. Daarna lekker koken er is zelfs een goede oven en op de bank met een film.

Gezondheid en veiligheid. Ik krijg spontaan zin er in te klimmen? Galajurk zwart kant houten huisje in noordwijk kwartier lopen door bos en duin en je staat met je voeten in het zand. Over de auteur!

Niks geen ongezellige bungalow, maar een knusse huiskamer vol kaar.

  • Reis je mee?
  • Voor wie ook naar dit fijne plekje wil: wees op tijd met boeken, want het huisje van hout is heel snel volgeboekt.

Huisje van Hout in Noordwijk

Alle 23 recensies tonen. Bekijk andere ruimtes in en rondom Noordwijk. Wij, Werner en Maaike, wonen in het Gooi en hebben in een vakantiehuisje gebouwd waar wij en onze kinderen enorm van genieten.

Toon alles. Wat een zaligheid. Of een cappuccino, want het nespresso apparaat is compleet met melkopschuimer. Aangeboden door Werner Lid sinds september

  • Quirine de Kok op juni 10, om pm.
  • Tot slot is er een BBQ, om het vakantiegevoel compleet te maken.

Volgende Mooi boutique hotel op Formentera. Gezondheid en veiligheid, houten huisje in noordwijk. Het dorp 15 minuten fietsen van Noordwijk en is erg gezellig en knus? Den Haag. Tuin Vanuit de woonkamer loop je door de openslaande deuren het royale terras op, waar je de hele dag kunt genieten van de zon. De volgende ochtend worden we wakker en zien we dat de zon schijnt.

Slaapkamerindeling

Het ligt net achter de duinen in Noo… lees verder. Ik kan het absoluut aanraden. Sorry, maar sommige delen van de Airbnb-website werken niet goed als JavaScript is uitgeschakeld.

Toon alles. Houten huisje in noordwijk van hout in Noordwijk 1 juni Nederlandstruiken. Vanaf de bank kijken we uit op heel veel groen: bomen, Nederlandse Kust. Alle foto's tonen. Het ligt net achter de duinen in Noo… lees verder.

Gehele huisje aangeboden door Werner.

En als je dan eenmaal binnen bent, voel je je meteen thuis. Contact met de verhuurder. Ons huisje in Noordwijk is net nieuw en we zijn er erg trots op.

Op de benedenverdieping is verder een tweepersoons slaapkamer met boxspring bedden. Op een slaperig parkje vlak achter de duinen bij Noordwijk staat het leuke Huisje van Hout.

Op aanraden van Tamira zijn we naar strandtent Witsand gegaan om te lunchen? Niet beschikbaar: Koolmonoxidemelder Koolmonoxidemelder. De ruimte Alleen al de geur van het hout maakt het verblijf zo aangenaam. En als je dan eenmaal binnen bent, voel je je meteen thuis, houten huisje in noordwijk. Er is een houten tuinset aanwezig en wat lekkere luie stoelen om in de zon te liggen. Alles in de kleuren zwart wit.

Huisje van Hout, maar sommige delen van de Airbnb-website werken niet goed als JavaScript is uitgeschakeld!

Voorzieningen

Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Niet beschikbaar: Koolmonoxidemelder Koolmonoxidemelder. Bij de nabije strandopgang is er geen parkeermogelijkheid voor auto's zodat er vrij weinig mensen op het strand zijn.

Dan weten de eigenaren en ik hoeveel mensen via Your Future Postcard zijn gekomen en dat is altijd leuk om te weten? Wij genieten van zijn dronkenmansloop terwijl we koffie drinken op een van de leuke rieten stoelen! Cottage in Noordwijk.

Goed om te weten:

Comments

  1. Beide slaapzolders zijn bereikbaar via een solide trap en grotendeels afgeschermd met een balustrade. En dan ook nog op loopafstand van het strand.
  2. Mooi nieuw 4-pers vakantiehuis Noordwijk aan Zee. Voor wie ook naar dit fijne plekje wil: wees op tijd met boeken, want het huisje van hout is heel snel volgeboekt.
  3. Details weergeven.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |