Het weer in de malediven in oktober

Datum van publicatie: 13.03.2021

Beste reistijd, weer en klimaat Malediven Beoordeling:. Het is 58 dagen droog in de winter. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Het valt bijna niet te voorspellen. Dit maakt ruimte om lekker te snorkelen of zwemmen, maar vooral om van de zon te genieten terwijl het in Europa vriest. Waar in Nederland de zomer aan de gang is, zal in de Malediven de temperatuur gemiddeld met een graad zakken naar een gemiddelde maximumtemperatuur van 30 graden. Ondanks het regenseizoen kun je er ook in de maanden van mei tot en met oktober prima op vakantie. Het aantal zonuren zal stijgen naar gemiddeld 8 uur per dag.

Door de kans op storm is het vaak ook voordeliger om hierheen te reizen.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. De Malediven in hoeveel kilo bagage bij klm Februari is een van de droogste maanden van het jaar op de Malediven. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Voor het echte strandplezier in de brandende zon het weer in de malediven in oktober hoge temperaturen heb je de beste omstandigheden in de maanden van januari tot en met maart. Dankzij het rustige weer zijn ook excursies per boot een erg goed idee in deze tijd van het jaar.

Weet je je pincode s niet meer? Er valt in februari op 10 Dagen neerslag met een totaal van 36 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Male.
 • Niet voor niets dat de Malediven zo geliefd zijn.
 • De zonuren blijven gemiddeld gelijk, net als de zeewatertemperatuur. Nu wens om in oktober naar Malediven te gaan.

Het weer op de Malediven en de beste reistijd

Een handige tip voor deze periode is dat je op korte termijn je ticket pas boekt om zo de weerberichten in gaten te houden zodat je niet in de stortregen je week op de Malediven moet doorbrengen. Februari is de beste tijd om te gaan zwemmen, duiken en snorkelen op de Malediven. Naar de beste reistijd. Het ontdekken en beleven van al het moois dat een land te bieden heeft, maakt mij enthousiast om zoveel mogelijk van de wereld te willen zien! De beste reistijd heeft daarnaast niet alleen te maken met het weer maar ook met de vakanties.

 • Hoelang is het vliegen naar Malediven?
 • Dit zijn de maanden waarin het veel regent en heftige stormen voor kunnen komen. Malediven Sunfactor 8.

Helaas is de klimaatverandering steeds parga griekenland op de kaart zichtbaar binnen de onderwaterwereld van de Malediven. Ik hoop dat je daar je antwoord en vindt.

Er valt in juni op 15 Dagen neerslag met een totaal van 40 mm en het is deze maand 15 Dagen droog in Male. Zodra het zeewater verder opwarmt, kan het koraal verbleken en uiteindelijk sterven. Weer en klimaat Beste reistijd Klimaat Weer Ervaringen, het weer in de malediven in oktober. Valuta Malediven In de Malediven wordt de Maldivische rufiyaa gebruikt om mee te betalen. Ondanks het regenseizoen kun je er ook in de maanden van mei tot en met oktober prima op vakantie.

Goedkoop naar de Malediven

Gemiddeld is het maximaal 29°C in april in Malediven en minimaal rond de 29°C. Beschrijf je ervaring met het weer:. Met een temperatuur van 30 graden en een gemiddelde watertemperatuur van 28 graden heb je elke maand de perfecte omstandigheden voor een vakantie.

Natte seizoen Vanaf eind april tot begin december is het natte seizoen.

Door de ligging rondom de evenaar is de zonnekracht altijd zeer hoog hoogste UV-index. Meestal is het inderdaad een tropische regenbui, kort en heftig. Temperaturen schommelen tussen de 26C en 33C en het watertemperatuur ligt op een comfortabele 27C. Open : ma-vr In deze periode heb je veel droog weer en zon. Het weer op de Malediven en de beste reistijd Het weer op de  Malediven  is het hele jaar door zomers warm.

Ook in augustus profiteren surfers van de perfecte weersomstandigheden voor een onvergetelijke vakantie op de Malediven. Bekijk alle tips en aanbiedingen per maand Vakantie januari Vakantie februari Vakantie maart Vakantie april Vakantie mei Vakantie juni Vakantie juli Vakantie augustus Vakantie september Vakantie oktober Vakantie november Vakantie december Last minute zon. Gebruikersnaam of e-mailadres. Zitten er veel muggen op de Malediven?

Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden.

 • Bestemmingen Atollen Plaatsen.
 • In deze maand is het erg droog op de Malediven.
 • Wij willen graag volgend jaar april naar de Malediven gaan voor onze huwelijksreis.
 • Dit gelgt vooral voor de maand maart, waar dan ook hogere prijzen voor gevraagd zullen worden indien je dan naar de Malediven wilt afreizen.

Ik zou graag naar Kaafu-atol willen gaan in mijn eentje. Volg ons op Instagram Instagram did not return a Top 5 dingen om te doen in Barcelona. Doorgaans de beste periode om de Malediven te bezoeken. Over het algemeen zijn de maanden december tot en met april het droge seizoen. In mei wordt het weer iets frisser, hangt ervan af wat je tijdens je vakantie van plan bent, het weer in de malediven in oktober. Wij wat teleurgesteld. Hoi Petra, maar de cijfers liegen er niet om, zeker in de Malediven.

Wanneer de beste reistijd voor de Malediven is. Je heof je in deze periode ook geen zorgen te maken voor hevige buien.

Beste reistijd Malediven

Welk land staat al jaren op jouw verlanglijstje? Veel dagen in het regenseizoen zijn nu tropisch warm en worden gespaard van regenval.

Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie. Ook in maart is het lekker weer op de eilanden.

Januari - Het weer en klimaat Malediven in januari Januari heeft over het algemeen een minimumtemperatuur van het weer in de malediven in oktober graden en een maximumtemperatuur van 30 graden. De hoogste gemiddelde temperatuur in Male is 29C in maart en de laagste is 28C in januari. In maart en april heb je het beste zicht tijdens het duiken en snorkelen. Wel vallen er in elke maand enkele buien en is er sprake van een droog en nat seizoen.

Goed om te weten:

Comments

 1. Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten. Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen.
 2. Reinaldo
  Reisorganisaties Malediven.
 3. Van Colombo naar Malé — Verblijf op de Malediven — van Malé rechtstreeks terug of moeten we eerst best terug naar Colombo?

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |