Studenten ov in de zomervakantie

Datum van publicatie: 13.03.2021

Wanneer is het vakantie voor de studenten OV-chipkaart? Wil je snel erachter komen of je studenten OV-chipkaart geldig is?

Check dan even ons volgende artikel: Wanneer is mijn studentenreisproduct geldig. Wanneer is gaat de zomervakantie in voor de OV-kaart in Nederland? Forum home page. Week OV-chipkaart en vakantie Heb je een weekabonnement, dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV-kaart.

Kan je in de vakantie gratis reizen met je studenten OV-chipkaart? Studenten met een weekend OV kunnen wel gratis reizen in de vakantie, in tegenstelling tot studenten met een week OV-chipkaart. Er zijn een aantal feestdagen waarop weekstudenten niet gratis kunnen reizen met hun OV studentenkaart, maar weekendstudenten juist wel.

Om het voor iedereen wat duidelijker te maken hebben we de regels per vakantie hieronder voor je op een rijtje gezet. Heb je een weekabonnement, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, studenten ov in de zomervakantie, omdat veel feestdagen gewoon doordeweeks vallen. Groet, dus niet gratis. Tijdens de feestdagen reizen studenten met een weekabonnement met korting, Stephan!

  • Reizen met je studentenreisproduct tijdens de feestdagen Tijdens de feestdagen reizen studenten met een weekabonnement met korting, dus niet gratis. Reizen met je studentenreisproduct tijdens de herfstvakantie Tijdens de herfstvakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent.
  • Tijdens de meivakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent. Share Facebook Twitter LinkedIn.

Meld je aan

In de zomervakantie is je weekend OV geldig, maar alleen in de weekenden, zoals normaal ook het geval is. Je OV-kaart in de vakantie: is hij geldig? Met een studenten weekend OV kan je tijdens de feestdagen gratis reizen, ongeacht op wat voor dag ze vallen. Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie af. Stephan NS. Goed de prijzen vergelijken is dus raadzaam.

In de vakantie wil je natuurlijk naar festivals toe of lekker kunnen treinen door Nederland om je zuurverdiende vakantie te vieren.

  • Week OV-chipkaart en vakantie Heb je een weekabonnement, dan kan je niet gratis reizen in de vakantie met je week OV-kaart. Verstuur Terug naar overzicht.
  • Voor de studenten OV-chipkaart valt de vakantie tussen dinsdag 16 juli om 4. Reizen met je studentenreisproduct tijdens de meivakantie Tijdens de meivakantie reis je gewoon met je studentenreisproduct zoals je gewend bent.

Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement. Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen. Is je studenten OV geldig in de eberhard van der laan wiki en kan je gratis reizen in de vakantie! Er zijn tijdens de kerstvakantie wel feestdagen waarmee je rekening moet houden. Dit geldt echter alleen in de weekenden, niet op doordeweekse dagen, studenten ov in de zomervakantie.

OV-chipkaart kalender Wil je snel erachter komen of je studenten OV-chipkaart geldig is.

Wanneer gratis, met korting of niet geldig?

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. De volgende dagen zijn feestdagen:. Reizen met je studentenreisproduct tijdens de feestdagen Tijdens de feestdagen reizen studenten met een weekabonnement met korting, dus niet gratis.

Stephan NS.

Naar NS. Hoe de regels verschillen voor week en studenten ov in de zomervakantie OV studentenkaart lees je hieronder. Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie af. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden! Kijk dan op de OV-chipkaart kalender voor een overzichtelijk overzicht.

Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.

Wanneer zomervakantie voor NS

Tijdens deze zomerperiode is een weekabonnement niet geldig, maar heb je wel recht op korting. Heb je een weekendabonnement dan mag je gewoon reizen zoals je gewend bent.

Volgende Op kamers gaan: is het slim om een kat te nemen? We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen.

  • Wanneer is gaat de zomervakantie in voor de OV-kaart in Nederland?
  • We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.
  • Stephan NS.
  • Tijdens deze zomerperiode is een weekabonnement niet geldig, maar heb je wel recht op korting.

Goed de prijzen vergelijken is dus raadzaam. Je zou het traject vrij maandabonnement kunnen gebruiken, studenten ov in de zomervakantie. Wanneer zijn de feestdagen voor de studenten OV-chipkaart. Brian NS. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Reizen met je studentenreisproduct tijdens de zomervakantie DUO kent een zomerperiode, meestal van 16 juli tot 16 augustus.

Dit geldt echter alleen in de weekenden.

Wijzigingen

Brian NS. Beste antwoord door Stephan NS 10 juni , Kijk snel voor beschikbare kamers, studio's en appartementen bij jou in de buurt op Kamer. Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen.

Na een studiejaar hard werken en geld verdienen met bijbaantjes wil je natuurlijk van je vrije tijd gaan genieten in de zomervakantie. Verstuur Terug naar overzicht. Dit geldt echter alleen in de weekenden, niet op doordeweekse dagen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Lekker naar festivals, vrienden in andere steden bezoeken, een dagje strand. Heb je een weekendabonnement dan mag je gewoon reizen zoals je gewend bent.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |