Achtergrond van foto verwijderen photoshop

Datum van publicatie: 30.11.2020

Nu zul je zien dat de hele achtergrond is geselecteerd, en het onderwerp niet. Mark de Rooij 26 augustus at Beantwoorden.

Maak gebruik van de indrukwekkende collectie van Shutterstock, met meer dan 70 miljoen afbeeldingen! De Background Eraser werkt als de achtergrond wordt vervangen door een dambordpatroon. Er zou momenteel maar één laag voor uw afbeelding moeten zijn en die heet waarschijnlijk Background. We gaan hiervoor de snelle selectie tool gebruiken! May 20, at am. Heb je deze blogs al gezien? Open je foto in Adobe Photoshop 2.

Je gaat met je penseel over de plek heen die je weg wilt hebben en Adobe Photoshop berekent dan zelf een nieuw stukje afbeelding. Hoe kunnen we dit artikel nuttiger maken.

Heel erg bedankt voor de hulp mvg Rob? Zoals je kunt zien, zijn 3 dagen voor nod testen dus verschillende methodes met allemaal hun voor- en nadelen, achtergrond van foto verwijderen photoshop. Resterende tekens: Maar nu hebben we de onderwerpen geselecteerd, terwijl we juist de achtergrond moeten selecteren als we die willen verwijderen.

  • Heb je bijvoorbeeld een blauw achtergronddoek nodig maar heb je alleen wit, kun je dat op deze manier heel makkelijk aanpassen!
  • Kleine gebieden tussen de uitlijningen van het object kunnen echter nog steeds kleuren bevatten, dus u zult moeten inzoomen en die gebieden moet verwijderen met de Eraser. Laat een reactie achter!

Kloonstempel in Photoshop gebruiken

Heeft Photoshop teveel geselecteerd, selecteer dan het kwastje met het minnetje om weer wat weg te halen. Zolang het dradenkruis niet over de rand gaat, zou het er perfect uit moeten zien. Ik ben Marit! Bekijk dan dit filmpje, misschien kan dat nog helpen:. Dit is de allersnelste manier.

  • Op het moment dat je de selectie hebt gemaakt, klik je met de rechtermuisknop op de selectie.
  • Hoe kunnen we dit artikel nuttiger maken? Laat een bericht na Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je achtergrond van foto verwijderen photoshop een blauw achtergronddoek nodig maar heb je alleen wit, kun je dat op deze manier heel makkelijk aanpassen. Laat een reactie achter. Je gaat met je penseel over de plek heen die je weg wilt hebben en Adobe Photoshop berekent dan zelf een nieuw stukje afbeelding. Een manier die sommige van jullie misschien al kennen is de kloonstempel.

October 15. Hebt u afbeeldingen nodig voor uw project.

Makkelijk gedaan!

Heb je je onderwerp geselecteerd, dan kun je deze randen nog verfijnen. Hiermee wordt er een nieuw venster geopend met een aantal laagopties. Bij haar van een dier of mens, selecteer je de tweede kwast van boven. Op deze blog help ik jou een betere fotograaf te worden met behulp van tutorials én allerlei producten.

Misschien hebt u een foto van een rennende hond in een park, Ondernemen. Laat een reactie achter. Jessica says:. Met deze kwast ga je weer langs alle randjes en Photoshop selecteert automatisch nauwkeurig het hele onderwerp. Selecteer de Snelle Selectie-tool in de linker balk 3.

Kies je regio

Marjan 28 januari at Beantwoorden. Selecteer Magic Eraser. Deze tool maakt een monster van de kleur in het midden van de kwast en verwijdert gelijksoortige tinten wanneer u de Eraser gebruikt.

Gebruikersnaam Wachtwoord Onthoud mij. Ik dacht goh wat is hij netjes geselecteerd, zie ik ineens dat iemand een oor mist. Wel is het een handige manier om kleine foutjes aan te passen of lastige dingen te verwijderen. Sla uw bestand op als een nieuw bestand en gebruik het voor latere projecten. Bovenin zie je 3 tekentjes, een met plus en eentje met min. Rob says:. Echter is het achtergrond van foto verwijderen photoshop nog niet gelukt met de selectie en deselectie knop precies te juiste randjes te selecteren.

Een transparant verloop maken in Photoshop.

Veelhoeklasso

Cancel reply. Er zou momenteel maar één laag voor uw afbeelding moeten zijn en die heet waarschijnlijk Background. Met deze kwast ga je weer langs alle randjes en Photoshop selecteert automatisch nauwkeurig het hele onderwerp.

May 20, at am. Aangezien de Background Eraser vanaf het middelste dradenkruis werkt, Tutorials. Photoshopkunt u de cursor zo dicht mogelijk bij uw onderwerp laten komen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Het is niet meteen te zien dat je iets geselecteerd hebt, maak je dus geen zorgen als je nog niets ziet. Voor kleine vlekjes zoals vliegjes of pukkeltjes op het gezicht van je model is het echter wel heel handig!
  2. Het is niet meteen te zien dat je iets geselecteerd hebt, maak je dus geen zorgen als je nog niets ziet.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |