Vodafone ongewenste sms blokkeren

Datum van publicatie: 10.03.2021

Praat mee! Een ander bekend voorbeeld van dergelijke betaalde sms-diensten is het stemmen op kandidaten van een bepaald televisieprogramma.

Maar je kunt er ook voor kiezen om alle betaalde sms-diensten vooraf in één keer te blokkeren.

Hierover was ik nogal verbaast, want ik doe namelijk nooit aankopen met mijn telefoon en dat heb ik haar ook vertelt. Tele2 kan niets voor mij doen zeggen ze. Deze optie kan ingeschakeld door een zogenaamde blokkeringscode op te vragen bij de klantenservice van Vodafone. Meestal doe je dat op de site van de providers en daar staan opties als bellen naar het buitenland, betalen via je abonnement en betaalde nummers bellen.

Navigeer website. De reactie van M. Tests Diensten Je goed recht Actie voeren.

Vodafone geeft op de website ook nog is misleidende informatie aan klanten. Telefoons worden ook gehackt, dus heb ik nogmaals per email bezwaar hierover aangetekend en aangegeven dat zij mij iets in rekening brengen, iemand kan op jouw kosten bellen, vodafone ongewenste sms blokkeren.

Kun je de aanbieder niet bereiken. Weet iemand hoe ik dit kan terug draaien. Dit is toch van de ge.

Dit wordt bepaald door de netwerkoperator. Vodafone weet ook dat dit soort dingen gebeuren, dat weet iedere provider. Het zijn nummers uit een call center, en maken je geld afhandig er wordt dan als je reageert gehackt op jou tel.

En je hebt ook niets per ongeluk iets gedaan op Facebook, want alle aankopen gaan via Buko voor de spellen van FB. Ik ben al een ouder iemand, maar nog niet seniel. Vervolgens kies je 'chatinstelligen' en 'geblokkeerd' en daar kun je de personen toevoegen die je wil blokkeren.

  • Hallo allemaal, bedankt voor al jullie reacties. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
  • De mogelijkheden verschillen per provider. En je hebt ook niets per ongeluk iets gedaan op Facebook, want alle aankopen gaan via Buko voor de spellen van FB.

Ik heb me nergens op geabonneerd. Bellen in het buitenland Tarieven bellen vanuit het buitenland Roaming tips De EU-landen volgens jouw provider Checklist voor mobiel bellen op vakantie Afrekenen in het buitenland Wifi in het buitenland?

Als we opnemen horen we helemaal niets, vodafone ongewenste sms blokkeren. In mijn geval ging het slechts om 7,31 euro maar toch? Ook kunt u op deze website betaalde sms-diensten stopzetten.

Betaalde sms-diensten blokkeren

Ze hebben hun doel immers bereikt? Wat Vodafone doet is diensten gebruik laten maken van ons mobiele netwerk. Is dit geheugen vol, dan kun je geen nieuwe berichten ontvangen. Alle telefoons verwijderen.

Dus als ik dan aangeef dat ik van geen aankoop weet, dan moet Vodafone toch uitzoeken wat er is gebeurt. Het is niet erg gestructureerd. Als we opnemen horen houten vakantiehuizen bouwen helemaal niets, vodafone ongewenste sms blokkeren.

Vraag kun je het hele buitenland uitschakelen. Zelf een bericht sturen naar een betaalde sms-dienst, bijvoorbeeld om ergens voor te stemmen of een donatie te doen.

Meld je aan

Dit is toch van de gekken, dat je zelf moet bewijzen dat je iets niet hebt gekocht, dus heb ik nogmaals per email bezwaar hierover aangetekend en aangegeven dat zij mij iets in rekening brengen, waarvan zij beweren dat ik een aankoop heb gedaan en dat zij dat dan ook moeten bewijzen dat ik iets heb gekocht.

Hierop kreeg ik weer een afwijzing van Vodafone dat zij niets konden doen en dat ik dat zelf maar moest uitzoeken bij Boku. Er zijn Premium SMS-diensten waarbij je bepaalde informatie, bijvoorbeeld het weerbericht of een actuele beurskoers, kunt opvragen.

Ook in het buitenland kun je SMS-berichten ontvangen en versturen. Betaal nooit meer voor ongewenste sms-diensten Ook bij sim only abonnementen is het mogelijk om gebruik vodafone ongewenste sms blokkeren maken van betaalde sms-diensten. Dan kun je klagen bij je mobiele telefoonaanbieder. Ik heb hierop mijn smsje die ik ontvangen heb gecontroleerd maar kon dus geen smsje met een inlogcode vinden van de vorige keer, vodafone ongewenste sms blokkeren. Als u uw mobiele telefoon uitleent of als er regelmatig mensen in uw huis zijn of kinderen zonder toezicht.

Je kunt sms'jes bewaren zolang je dat wilt. Dit alleen geldt wanneer je zelf in Nederland of de EU bent en sms't naar een Nederlands nummer.

Helemaal blokkeren

Maar helaas zijn er zoveel van dit soort misstanden dat ik vrees dat het niet zo ver zal komen. Dus de aankoop is vast niet gedaan bij Boku. Niek , 21 Ik krijg ongewenste telefoon uit Engeland op mijn vaste nummer. En wil je de rekening daarom niet betalen of een deel van de betaalde rekening terug, onderneem dan eerst de volgende stappen: Klaag eerst bij de aanbieder van de sms-dienst.

Zo voorkom je dat je onbewust of ongewenst een sms-dienst afsluit. Je nummer wordt altijd meegezonden bij het versturen van een SMS-bericht. Ook bij sim only abonnementen is het mogelijk om gebruik te maken van betaalde sms-diensten, vodafone ongewenste sms blokkeren.

Met vriendelijke groeten.

Goed om te weten:

Comments

  1. Stefanie
    Deze kosten verschillen per mobiele aanbieder en per land en kunnen zelfs per roamingpartner in het buitenland anders zijn.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |