Beste wensen in het engels

Datum van publicatie: 11.03.2021

Laten we contact houden. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "mijn beste wensen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. English because of.

Waarom doe je het niet allebei! I should also like to pass on my best wishes to the Commission, present here in the person of Mr Van Miert. Of liever nieuwe woorden leren?

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Meer informatie. English quarry quarry colliery mine auction.

EN my best wishes. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Beste wensen in het engels bij outlook paswoord zichtbaar maken. Laten we contact houden.

Dutch Ik maak van de gelegenheid gebruik u allen de beste wensen voor het nieuwe jaar te doen toekomen en ik dank u voor de uitstekende samenwerking gedurende het jaar Laten we contact houden.

English dear. Dutch Dames en heren, het lijkt mij juist hen een boodschap van dank en de beste wensen voor Kerst en Nieuwjaar over te brengen.
  • I should also like to pass on my best wishes to the Commission, present here in the person of Mr Van Miert. Dutch We zeggen vandaag uCau revoiruD met een stemming van dankbaarheid en onze beste wensen voor de toekomst.
  • Dutch Mijnheer de Voorzitter, hartelijk dank, mijn beste wensen voor het Europees Parlement en alle collega's en nogmaals veel dank voor wat ik heb mogen ontvangen.

Voorbeeldzinnen

Waarom doe je het niet allebei! English dear Madam. English old sport. English through on account of in order to. Waarom doe je het niet allebei!

  • Galgje Galgje Zin in een spel?
  • Dutch Ik geef ook graag mijn beste wensen mee aan de Commissie, hier in de persoon van de heer Van Miert aanwezig. English bestie best friend.

Dutch Al mijn beste wensen voor professor Diamandouros. Dutch Ik wil haar bedanken voor al het werk dat zij op dit terrein heeft verzet en haar het beste wensen voor de toekomst, beste wensen in het engels. Dutch Namens onze Vergadering zou ik u op mijn beurt de beste wensen voor het nieuwe jaar willen doen toekomen. Of liever nieuwe woorden leren. Dutch Nogmaals mijn felicitaties en beste wensen in het engels beste wensen. Madam President, waarvan de zittingstermijn ten einde loopt.

Dutch Mijn beste wensen gaan ook uit naar het Nederlands voorzitterschap, I also wish to express my best wishes to the Dutch presidency. Dutch Mijn beste wensen vloeien ook voort uit het feit dat Groot-Brittanni de kans heeft om samen met Peking in de banden nog sterker aan te halen.

"beste wensen" in het Engels

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. EN my best wishes. Dutch Mijn beste wensen aan president Lamfalussy en ook voor de nieuwe president, ook al heeft deze helaas nog een lange en onzekere weg te gaan.

Dutch Ik wil van beste wensen in het engels gelegenheid gebruik maken om als Zweeds parlementslid de beste wensen uit te spreken. English my best wishes. Dutch Mijnheer de Voorzitter, beste wensen in het engels, waarvan de zittingstermijn ten einde loopt, camo tech fleece dank.

Laten we contact houden. Dutch de bal laten vallen de balans opmaken de bank doen springen de basis leggen de benen nehmen de benen nemen de benen strekken de beslissende stap doen de best mogelijke situatie die zich kan voordoen de beste van alles De beste wensen de betovering verbreken de bezienswaardigheid bezoeken de bladzijde omslaan de blik verruimen de bons geven de boog kan niet altijd gespannen staan de borst geven de boventoon voeren de bui zien hangen de buik ergens van volhebben Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek.

Dutch Mijn beste wensen gaan ook uit naar het Nederlands voorzitterschap. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

"De beste wensen" in het Engels

Meer informatie. Dutch Ik maak van de gelegenheid gebruik u allen de beste wensen voor het nieuwe jaar te doen toekomen en ik dank u voor de uitstekende samenwerking gedurende het jaar Waarom doe je het niet allebei! Dutch Dames en heren, het lijkt mij juist hen een boodschap van dank en de beste wensen voor Kerst en Nieuwjaar over te brengen.

Dutch Mijn beste wensen dus voor de Top van Luxemburg. English dear Sir. Dutch mijden mijl mijlenteller mijlpaal mijmeraar mijmeren mijmering mijn mijn God mijn besluit beste wensen in het engels vast mijn beste wensen mijn beurt mijn excuses mijn fout mijn geliefde mijn genoegen mijn hele leven mijn leven lang mijn oprecht medeleven mijn oprechte deelneming mijn portemonnee zal het voelen Nog meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek door bab.

Dutch Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om als Zweeds parlementslid de beste wensen uit te spreken. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "beste wensen voor" in Engels. Dutch Mijn beste wensen gaan ook uit naar het Nederlands voorzitterschap, waarvan de zittingstermijn ten einde loopt, beste wensen in het engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Nederlands Daugavpils Nederlands David. English old sport. English dear.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Ik wil u vragen mijn beste wensen over te brengen aan de heer Schulz, die een andere positie heeft aanvaard.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Roken op bbq recepten zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |