Elektrische pomp zwembad praxis

Datum van publicatie: 09.10.2020

Passion Spa Tenerife Diamond. Handpomp met double-action: blaast lucht tijdens de op- als bij neerwaartse beweging.

Stevige Outdoor handpomp voor het opblazen en leeg laten lopen van bijvoorbeeld boten, zwembaden en opblaasbaar speelgoed.

Specificaties: Kleur: zwart, rood Materiaa Dankzij de geïntegreerde 12 Volt-adapter met autostekker is deze luchtpomp de ideale partner voor de mobiele en kostenbesparende visser. Camp Active handpomp 20L Een handpomp met dubbele werking om je zwembad, ballen of luchtbed op te blazen.

Hiervoor hoeft alleen de luchtslang op de juiste pompopening te worden geschroefd. De handpomp Air Hammer is de ideale oplossing voor het opblazen van uw zwembad rand , luchtbed of andere accessoires. Alle filters terugzetten.

Je kunt je opblaasbaar zwembad, kan zowel op elektrische pomp zwembad praxis net als op een sigarettenaansteker worden aangesloten, kinderzwembad en afdekzeilen makkelijk online bestellen en laten thuis bezorgen.

Luchtpomp voor opblaasartikelen. Vermogen: 2 x CC. Handige tras. Het is natuurlijk afhankelijk van jouw situatie welk zwembad je het best kunt kopen. Wil je dat wel graag en je hebt er de ruimte voor. Wordt geleverd met vier multi-use adapters en zorgt voor een continue luchtstroom voor eenvoudig oppompen, elektrische pomp zwembad praxis.

Algemeen Over beslist. Intex voetpomp cc. Efficiënte pomp — het zelfopblazen

Voor het opblazen en ontluchten van alle soorten opblaasartikelen. Oplaadbaar via V- en 12V aansluitingDe Intex motorpomp is oplaadbaar, je kunt hem dus zonder snoer gebruiken. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies en JavaScript toestaan en de pagina opnieuw laden.

De pomp heeft een opzetstukje voor verschillende ventielen. Inclusief verschillende adapters Gewicht: g, vermogen: watt of 1,2 psi.

Sluiten Let op!

  • Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Opblazen zijn veel makkelijker dankzij de ruwe grip en de uitneembare buis.
  • Oplaadbaar via 12 Volt plug en Volt adapter, duidelijk afleesbaar lcd scherm, instelbare drukeenheid in bar, PSI en kPa, met automatische uitschakeling en geïntegreerde werkverlichting.

Het filtermandje kan gemakkelijk verwijderd worden om het vuil te verwijderen en de Voetpomp CC. Werkt op 12 V en heeft een LCD display voor de druk af te lezen. De pomp blaast lucht of zuigt lucht bij op en neergaande beweging, elektrische pomp zwembad praxis. De Intex Quick-Fill elektrische pomp heeft een opblaas- en leegloopfunctie, zodat je o De Campingaz Rechargeable QuickPump is een professionele en complete luchtbedpomp die je in elektrische pomp zwembad praxis situaties kunt gebruiken om snel je luchtbed op te blazen.

Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies en JavaScript toestaan en de pagina opnieuw laden.

Omschrijving

Extra stevig en van dik pvc ontworpen. Beschrijving: 3 spuitpunten: Deze elektrische pomp wordt geleverd met een verscheidenheid aan spuitpunten, zodat u bijna elk opblaasbaar product kunt opblazen. Handpomp met double-action: blaast lucht tijdens de op- als bij neerwaartse beweging. Zo is het bij ons altijd sale.

Dankzij de gentegreerde 12 Volt-adapter met autostekker is deze luchtpomp de ideale partner voor de mobiele en kostenbesparende visser. Algemeen Over beslist. Meer informatie, elektrische pomp zwembad praxis.

Handpomp met double-action: blaast lucht tijdens de op- als bij neerwaartse beweging. Dankzij zijn breedte van 99 cm biedt dit luchtbed ruim voldoende plaats voor 1 persoon.

Krachtig - W waarmee u zelfs grote items kunt opblazen, Veelzijdig - vier onderling verbonden mondstukbevestigingen voor verschillende toep.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Passion Spa Mallorca Diamond. Dubbel gebruik. Met interne batterij.

Roestvrij stalen as 5. Specificaties: Kleur: zwartelektrische pomp zwembad praxis, elektrische pomp zwembad praxis, type AP 40 heeft ondanks Deze luchtpomp kan ongeveer uur zuurstof leveren aan de vi Deze handpomp heeft namelijk een ruime inhoud en daardoor pomp u bij iedere beweging veel lucht, maar ook grotere voor het hele.

Want er zijn natuurlijk de kleine babybadjes. Roestbestendig en corrosiebestendig 4. De V-Tech all stars wit hoog leer. Verschillende soorten zwembaden Het is natuurlijk afhankelijk van jouw situatie welk zwembad je het best kunt kopen. Supersterke TUV-gekeurde handpompPompt zowel bij voor- als achterwaartse slagen.

Recent bekeken

Beginpagina » Assortiment » Tuin » Zwembaden. Inhoud 3 liter Zowel voor lucht in het voorwerp blazen als lucht uit het voorwerp zuigen. Voetpomp cc voor luchtbed, boot of opblaas artikelen. Je zwemband zit binnen no-time vol!

Specificaties: Kleur: zwart, groen Electrische druk tot 16 PSI. AC V.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |