Hoeveel gram wiet mag je thuis hebben

Datum van publicatie: 14.03.2021

Het kabinet heeft aangekondigd voortaan twee bedrijven te willen toestaan medicinale cannabis te telen. Een behoorlijk vage instructie uiteraard. Forums Nieuwe berichten Zoek forums.

Reply to this topic Mails kunnen immers door onze kantoormedewerkers altijd en ook van thuis uit worden ontvangen en gelezen. Het hoeft geen verbazing te wekken dat zulke vage instructie op het terrein tot zeer sterk uiteenlopende beleidsmaatregelen leidt.

Het hoger algemeen belang bij het drugsbeleid is de volksgezondheid scheiding van hard- en softdrugs markten en de openbare orde. Wij hebben kennis van gevallen waarbij politiediensten een vastgestelde gebruikershoeveelheid cannabis van minder dan 3 gram niet in beslag namen en zelfs teruggaven aan de betrokkenen, maar evengoed kennen we dossiers waarbij bezitters van een gebruikershoeveelheid cannabis vervolgd én veroordeeld werden voor de correctionele rechtbank.

Ben je jonger dan 18 jaar? Teelt medicinale cannabis Er is momenteel één bedrijf in Nederland met een vergunning voor het telen van medicinale cannabis: Bedrocan.

In besloot het kabinet Rutte van coffeeshops besloten clubs met een verplichte ledenlijst te maken. Stel je vraag? Posted June 19, Voor hoeveel gram wiet mag je thuis hebben verkoop van wiet en hasj moeten coffeeshops zich aan regels de gedoogcriteria houden.

Voor wiet geldt een hoeveelheid tot 5 gram als bezit voor eigen gebruik. Het klinkt misschien voor velen als een verrassing in de oren, maar in Belgi is er ten aanzien van cannabis niets toegelaten.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Alleen ingezetenen van Nederland die 18 jaar of ouder zijn, kunnen lid worden. Dan ben je dus wel de lul als de officier en de agent de pik op je hebben, zelfs al doe je het allemaal omdat je ziek en verslaafd bent.
  • Vanaf 1 mei gelden de nieuwe regels exclusief het aantal leden voor Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Mocht je een huisgenoot hebben, 10 gram
  • Hieronder staat weergegeven welke hoeveelheden nog gezien worden als bezit voor eigen gebruik.

Cannabis, wat mag er en wat niet? Volgens de wet mag er NIETS!

Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Minderjarigen mogen niet in een coffeeshop worden binnengelaten. Plaats antwoord. De handelsvoorraad mag niet meer dan gram zijn.

Upload or insert images from URL.

Aanmelden Registreren. Op zak, maar de richtlijnen van het Openbaar Ministerie kennen een lage prioriteit toe aan het bezit van kleine hoeveelheden drugs voor persoonlijk gebruik, edited, kast etc. Video toevoegen. Go To Topic Listing. Hieronder staat weergegeven welke hoeveelheden nog gezien worden als bezit voor eigen gebruik.

Posted June 19. Het bezit van softdrugs is wel strafbaar.

Contact met een advocaat

De aanwijzing van die twee bedrijven loopt via een Europese aanbesteding. Er mogen geen softdrugs worden verkocht aan minderjarigen. Dit houdt in dat het Openbaar Ministerie kan afzien van vervolging van strafbare feiten als daarmee een hoger algemeen maatschappelijk belang wordt gediend. Hij die handelt in strijd met een in artikel 3 gegeven verbod, wordt gestraft met hechtenis van ten hoogste een maand of geldboete van de tweede categorie.

Dit wil zeggen dat lk bezit van cannabis ook bezit van 3 gram of minderim. Registreer je gratis. Een coffeeshop dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:. Hieronder staat weergegeven welke hoeveelheden nog gezien worden als bezit voor eigen gebruik. Drugs worden bij ontdekking altijd in beslag genomen.

Weet jij het antwoord?

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? De gebruikte url is ongeldig. Cannabis hasj en wiet tot 5 gram Cocaïne en speed 0,5 gram Heroïne 0,5 gram Xtc 1 pil Hennepteelt tot 5 planten Normaal gesproken wordt bezit voor eigen gebruik van zowel harddrugs als softdrugs niet opgespoord en vervolgd. Clear editor. Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Ben eventjes 20 seconden ofzo wezen googelen, kwam dit naarboven   Wat houdt het gedoogbeleid in? Dit betekent dat rechtbanken op geen enkele manier gebonden zijn deze richtlijn toe te passen en wel integendeel enkel en alleen de straf wet mogen toepassen. Dus je mag planten hebben maar geen oogst. Flameon Badass junkie! Verkoop van harddrugs is verboden, hoeveel gram wiet mag je thuis hebben.

Leden Huidige bezoekers Nieuwe profielberichten Zoek profielberichten. Dit leidt op dit ogenblik tot bijzonder veel onduidelijkheid op het terrein, als bij drughulpverleners en zelfs bij politiemensen.

De gebruikte url is dubbel.

Gedoogcriteria voor coffeeshops

De overtreder kan in dat geval een boete worden opgelegd van euro. Zoek alleen in titels. By saakje , June 19, in Algemeen. Zoek forums.

Een coffeeshop dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:. Sign in to follow this    Followers 0. Dit maakt het voor gemeenten mogelijk om op te treden tegen overlast door drugsgebruikers.

Goed om te weten:

Comments

  1. Eigen gebruik of dealerindicatie In de Opiumwet wordt een onderscheid gemaakt tussen bezit van drugs en de handel erin.
  2. De bedoeling van het wetsvoorstel is de hele keten rond de coffeeshops transparant te regelen.
  3. By saakje , June 19, in Algemeen. Wel moet de teler afstand doen van de planten als het wordt ontdekt.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |