Weet ik veel kandidaten 6 september

Datum van publicatie: 16.03.2021

Met een komma ertussen wordt dit dan het rapportcijfer. Wat is er toch met Miljoenenjacht aan de hand?

Joyce uit Almere De kijker kan live meespelen vanuit de huiskamer via de speciale 'Weet Ik Veel'-app. Mocht je het nog niet hebben gezien, dit zijn de winnaars van aflevering 8 van Weet Ik Veel!

Gusta uit Kwintsheul 7. Natuurlijk trekken ze alles uit de kast om de beste student te verslaan. Past goed bij de doelgroep.

Vol enthousiasme gaan ze de strijd aan met de studenten? Beau wilt studente Julia wat kalmeren, maar of hem dat helemaal lukt. Gedeelten van deze weet ik veel kandidaten 6 september. Ik vind Beau veel boeiender om naar te kijken ipv overrated Linda met haar opgespoten bek.

Sinds seizoen 4 wordt het jaarlijks in januari en februari uitgezonden, direct na de kerstvakantie. Zelfs NPO 2 had weinig te bieden.

Tweede scherm Online kunnen kijkers via de Weet-Ik-Veel-app meespelen met de vragen in de uitzending.
  • Ben wel benieuwd dat Undercover gaat scoren, mensen die het wilden zien, hebben het inmiddels al gezien lijkt mij?
  • Zij spelen de finale tegen elkaar voor een mooi geldbedrag.

Meest gelezen Mediacourant-artikelen in juni

In wordt het bovendien twee keer uitgezonden, één keer in het voorjaar en één keer in het najaar. Oeh wat een SBS zeikers hier zeg auw, ze weten niet hoe ver ze moeten gaan om de zender de grond in te boren! Miljoenenjacht SBS6 1. In de eerste 7 seizoenen werd het in de finale gewonnen bedrag na de finale live uitgereikt aan het goede doel, maar in seizoen 8 wordt dit goede doel voor de finale in beeld gebracht in plaats van na de finale en wordt de uitreiking van het gewonnen geldbedrag niet meer live getoond.

Wekelijks is de studio gevuld met slimme studenten en drie bekende Nederlanders. Als Beau of Chantal of wie dan ook zou presenteren zou miljoenenjacht toch veel kijkers trekken. Dit zijn de best bekeken programma's in week 5 van

Romy uit Gendt 2. Dit zijn de nieuwe programma's bij Videoland in januari Ik vind Beau veel boeiender om naar te kijken ipv overrated Linda met haar opgespoten bek.

Joyce uit Almere De rest van het jaar zullen ze testbeeld uitzenden. Succes met afzeiken allemaal. Hockeyster Maartje Paumen, modeontwerper Janice en presentatrice Tess Milne doen hun uiterste best om de studenten te verslaan.

Weet Ik Veel

Peter uit Rotterdam Boerenverstand: In het voorjaar was er ook een aantal maatregelen die totaal onzinnig waren, en niet meer terug moeten komen: sluiting kinderopvang, sluiting basisscholen, sluiting contactberoepen Studio Sport NPO1

Michael uit Den Bosch Kijkcijfers zondag: Linda de Mol verslaat alle concurrentie met Miljoenenjacht. Pieter Derks bij finale Weet Ik Veel. Er kan sinds dit seizoen alleen nog maar via de Weet-Ik-Veel- app worden meegespeeld! Vol enthousiasme gaan ze de strijd aan met de studenten.

Wat vindt u?

Die domme trutjes van Boulevard en Shownieuws flink op de hak nemend. Het programma hangt in grote mate af van de kandidaten die er aan meedoen. De enige echte televisiekoningin van Nederland Linda de Mol terecht op een mooie tweede plaats met 1.

Beau is verslaafd aan alles. Wil uit Dongen

Andr uit Waalwijk Kluun heeft al jaren geen kater meer. Alles is nog open. Wat is er toch met Miljoenenjacht aan de hand! Kijkcijfers zondag: Boer Weet ik veel kandidaten 6 september Vrouw blijft grote winnaar met 3,5 miljoen kijkers. Weten de BN'ers het hoofd koe Uiteindelijk mag de BNer iemand in zijn of haar naaste omgeving verrassen met het gewonnen bedrag.

Split screen en Miljoenenjacht stijgen zelfs iets. Kijker zapt weg als M begint, zapt terug als M klaar is 6.

Navigatiemenu

Wat Linda de Mol op zaterdagavond niet lukt met Ik Hou Van Holland, lukt haar op zondagavond wel met Miljoenenjacht: alle concurrentie verslaan op prime time. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Weet ik veel blijft een slap aftreksel van Linda en begint steeds meer op de personality show van Beau te lijken.

De BNer met de meeste juiste antwoorden gaat door naar de finale, maar geen pri. Op een uitzondering na Dit is een herhaling: je kunt wel meespelen met de 'Weet Ik Veel'-app, om met de beste student een zo hoog mogelijk bedrag in de wacht te slepen? Mark, en de 40 euro die ik maandelijks aan Ziggo betaal?

Goed om te weten:

Comments

  1. Massimiliano
    Biba uit Maasbree

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |