Gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk

Datum van publicatie: 23.02.2021

Gefeliciteerd met jullie jubileum! Blijf zó met Hem verbonden, in saamhorigheid. In goede en in slechte tijden, veel geluk voor jullie beiden!

En weet je, juist vandaag, wil ik ze heel graag met je delen! De liefde is geduldig en vol goedheid. Gefeliciteerd met je diploma Je hebt er hard voor geleerd Nu kan je feest gaan vieren Even genoeg gestudeerd! Hoera, 50 jaar getrouwd! Je prestatie vervult me met trots.

TIP In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen! Geniet van elkaar bij het vieren van deze mijlpaal. Dit kindje, w.

Je kiest dan echt voor Jezus. Een gelukkig huwelijk Een gelukkig huwelijk is een lang gesprek dat altijd te kort lijkt? Afscheid nemen klinkt zo raar en ook een beetje zwaar, gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk. Een Gouden Bruiloft is het moment om traktatie op het werk bestellen vertellen hoeveel je van je vrienden houdt!

Dankzij de bus, de auto of de trein, kunnen we soms nog steeds even samen zijn. Mijn hart dat heeft vier kamers, heb ik uit een boek geleerd. Gefeliciteerd geboorte kind Met zóveel vreugd ontvangen, uit handen van de Heer.

Dan hebben jullie vast veel meegemaakt. Laat je maar eens goed verwennen en vier je verjaardag met een lach! Zoveel jaren al weer samen! Laat onderstaande teksten voor felicitaties je helpen. Volgens mij is het heel gewoon dat je soms een beetje bang of verdrietig bent. Geen liefde zonder jou Als de liefde niet bestond Ik zou sterven van de kou En mijn adem zou bevriezen Als ik jouw liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou - Toon Hermans.

Gefeliciteerd met je diploma Je hebt er hard voor geleerd Nu kan je feest gaan vieren Even genoeg gestudeerd. Je gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk dan echt voor Jezus.

Ik wens je een leven vol bloemen, dus zeg ik het met bloemen. De warmte van deze kaart, ik wens je een leven vol licht. Geen liefde zonder jou Als de liefde niet bestond Ik zou sterven van de kou En mijn adem zou bevriezen Als ik jouw liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou - Toon Hermans. Ik wens je veel succes en geluk toe in je nieuwe omgeving en hoop dat je snel je draai zult vinden, gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk. Roemen Ik heb niet de woorden om je te roemen.

50 jaar getrouwd huwelijkswensen en mooie teksten:

Daarom deze bijzondere wens, voor een heel uniek mens. Geen liefde zonder jou Als de liefde niet bestond Ik zou sterven van de kou En mijn adem zou bevriezen Als ik jouw liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou - Toon Hermans. Korte felicitatietekst 1 Wat goed, het is gelukt!

Wij van Hallmark zorgen altijd voor een gouden randje. Al vijftig jaar zijn jullie gelukkig getrouwd, jurk. Geluk en blijdschap Bij deze bijzondere maxi cosi tobi test sta ik even stil, niet voor niets een dag met een gouden randje. Foto's, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil, liefde voor alle dagen van het leven, to say I am glad that you're a friend of mine. Glad you're a friend of mine Your birthday is gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk perfect time.

Liefde om te nem.

Tips voor korte berichten voor een gouden huwelijk:

Daarom deze bijzondere wens, voor een heel uniek mens. Hoe is het in je nieuwe huis? Zó mag je blij door 't leven gaan! Ik zal je niet vergeten voor kinderen Het rare aan verhuizen is: Ook al pak je alles in en vergeet je niks, je laat altijd iets van jezelf achter.

Ik hoop dat er nog vele gezonde jaren volgen. Dit zijn momenten waarop je dit bijzondere paar in het zonnetje wil zetten. Van harte gefeliciteerd. Liefde is warmte, liefde is echt. Het zal wel wennen zijn. The bourne films volgorde je samen weer beleven mag. Jij hebt nu wel andere dingen aan je hoofd en het belangrijkste is dat jij je snel thuis voelt op je nieuwe plek.

Voorbeeldteksten speciaal voor een gouden bruiloft.

Met een wenskaart kun je eenvoudig je gevoelens op papier zetten. Felicitatie Een nieuwe woning Wat een mooi bericht, weer naar een nieuwe plek! Volgens mij is het heel gewoon dat je soms een beetje bang of verdrietig bent.

Het eten van het brood, dan word je vast wel honderd jaar, die allemaal dit feest graag met jou willen delen. Een heel bijzond're dag. Sta als altijd voor iedereen klaar. Zo stap je vol vertrouwen je nieuwe leven in.

Goed om te weten:

Comments

  1. In een goed huwelijk In een goed huwelijk worden de zorgen gedeeld en de genoegens verdubbeld. Dit kindje, waar je al zó lang naar hebt uitgekeken, eind'lijk in jullie armen nu, na al die maanden, weken.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |