Kreta weer eind september

Datum van publicatie: 12.03.2021

Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt.

De coördinaten van Kreta zijn: Latitude: Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Met name naar Chersonissos en Malia komen vanaf begin juli de jongervakanties op gang dit loopt ongeveer gelijk met het einde van de eindexamenperiodes van de middelbare scholen.

In april is het op Kreta te vergelijken met de Lente in Nederland. Home Klimaat en temperatuur op Kreta - Wat is de beste reistijd? De sirocco wind is van een geheel andere orde. Weet je je pincode s niet meer?

De zeetemperatuur ligt rond de 24C, kreta weer eind september. Rabis Tekenencefalitis Wat kost het en wat betaalt je verzekeraar. Wat is je e-mail? De gemiddelde jaartemperatuur voor Kreta is 21C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Wat is de valuta van Rethymnon.

Mediterraan klimaat

Het weer en klimaat van Kreta is geschikt voor een zonvakantie. Beste reistijd Kreta De beste reistijd voor Kreta verschilt natuurlijk per reiziger. Het zeewater heeft in augustus een aangename gemiddelde temperatuur van 25 graden bereikt. Accommodatie type. Bekijk via NS International de mogelijkheden om met de trein voordelig, veilig en snel naar luchthavens in Duitsland of Belgie te reizen. In de herfst is het in Kreta gemiddeld 19°C.

Op die manier is het in n oogopslag duidelijk wat de beste maanden zijn voor een zonvakantie op Kreta. Hoe was het weer. Er valt in totaal 57 mm neerslag op 28 dagen. Tijdens de warmste dagen van het jaar kan het kwik hier gemakkelijk richting de 40 graden Celsius gaan? De hoogste gemiddelde temperatuur in Rethymnon is kreta weer eind september in juli en de laagste is 14C in januari. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van leuke mannen kapsels afgelopen 30 jaar.

Het is 62 dagen droog in de herfst, kreta weer eind september. Sissi Bay Hotel.

Het is 61 dagen droog in de winter. Er valt in januari op 13 Dagen neerslag met een totaal van 37 mm en het is deze maand 18 Dagen droog op Kreta. Hier betaalt u nooit boekingskosten! In deze maanden is het dan niet te warm en over het algemeen droog.

U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Er valt in november op 8 Dagen neerslag met een totaal van 22 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Kreta.

Mediterraan klimaat Kreta heeft een warm mediterraan klimaat. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid! De cordinaten van Kreta zijn: Latitude: Kreta weer eind september minute.

Ontdek het weer in Kreta in andere maanden

Er valt in oktober op 8 Dagen neerslag met een totaal van 15 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Rethymnon. Er valt in maart op 8 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Rethymnon. Het klimaat van Kreta Kreta is het grootste eiland dat bij Griekenland hoort en ligt in de Middellandse Zee. De beste reisperiode voor een zonvakantie naar Kreta is dan ook van begin juni tot en met eind september. Beschrijf je ervaring met het weer:.

  • Het gemiddelde klimaat van Rethymnon , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden.
  • Er valt in maart op 8 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Rethymnon.
  • In de herfst is het in Kreta gemiddeld 19°C.
  • Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken.

Er valt in november op 8 Dagen neerslag met een totaal van 22 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Kreta. Kreta is kreta weer eind september grootste eiland dat bekende nederlandse tattoo artiesten Griekenland hoort en ligt in de Middellandse Zee.

Het verschil tussen dag- en avondtemperaturen is van dien aard, dat je naast je zomerse kleding ook een vest of trui in je koffer mee moet nemen. Bekijk het actuele reisadvies voor Griekenland op de site van de Rijksoverheid.

Er valt in maart op 8 Dagen neerslag met een totaal van 12 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Rethymnon. All In. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Voor de nodige verkoeling zorgt de meltimi wind, kreta weer eind september.

Vakantie op Kreta

Een prima periode om vakantie te vieren op Kreta. De weersverwachting voor Kreta is gebaseerd op het weer in Heraklion. De temperatuur van het zeewater is rond de graden.

Gemiddeld is het maximaal 16C in maart op Kreta en minimaal rond de 13C. Gemiddeld is het maximaal 16C in december op Kreta en minimaal rond de 13C.

Rabis Tekenencefalitis Wat kost het en wat betaalt je verzekeraar.

Goed om te weten:

Comments

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |