Spotify abonnement wijzigen

Datum van publicatie: 14.03.2021

Krijg de volledige Spotify-ervaring! Deel playlists met elkaar om je bibliotheek samen te stellen.

Voor het opzeggen van jouw Spotify abonnement dien je de onderstaande stappen te doorlopen. Mijn abonnement is aan een partner gekoppeld Dit betekent dat je via een ander bedrijf een abonnement hebt genomen bijv. Iedereen in het abonnement heeft een eigen account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists Bij Premium Family krijg je het volgende: Family Mix - een playlist die is gebaseerd op de smaak van alle leden in het abonnement.

Krijg de volledige Spotify-ervaring! Opmerking: als je al een Premium-abonnement hebt via een ander bedrijf, moet je dit eerst opzeggen en wachten tot je huidige Premium-abonnement is geëindigd.

Weet je nog niet helemaal zeker of je jouw Premium abonnement wilt opzeggen en gebruiken andere familieleden ook Spotify. De resterende tijd voor Premium waarvoor spotify abonnement wijzigen al hebt betaald, kan een offline muziek luisteren apple beheerder een nieuw abonnement afsluiten.

Als alle accounts op de volgende betaaldatum zijn teruggezet naar een gratis abonnement, wordt verbeurd. Vraag het of word lid van onze Community. Een Premium Family-abonnement afsluiten.

De uitnodiging werkt niet Als je lid wordt van Duo op hetzelfde apparaat waarvan de uitnodiging is verzonden, moet je er eerst voor zorgen dat de beheerder is uitgelogd bij zijn of haar accountpagina. Dan is het erg voordelig om jouw Premium abonnement en dat van een ander familielid samen te voegen tot een Spotify Family abonnement. Als je geen gebruik meer maakt van Spotify is het natuurlijk zonde om een betaald abonnement te hebben.

Spotify per brief opzeggen

De resterende tijd voor Premium waarvoor je al hebt betaald, wordt verbeurd. Als je lid wordt van Duo op hetzelfde apparaat waarvan de uitnodiging is verzonden, moet je er eerst voor zorgen dat de beheerder is uitgelogd bij zijn of haar accountpagina.

Spotify is op dit moment de populairste streamingdienst ter wereld. De beheerder van het abonnement moet mogelijk eerst uitloggen als hij of zij van hetzelfde apparaat gebruik maakt. Ik heb hulp nodig met het adres van mijn Duo-abonnement De beheerder van het Duo-abonnement voert bij aanmelding het volledige adres in. We brengen de kosten alleen in rekening bij de beheerder van het abonnement de persoon die het abonnement heeft afgesloten en nooit bij uitgenodigde leden.

Log in op je accountpagina.

Dit betekent dat je via een ander bedrijf een abonnement hebt genomen bijv. Deel playlists met elkaar om je bibliotheek samen te stellen. Je mag Family-abonnementen maar n keer per jaar wijzigen. Upgrade naar Premium. Als je al een Premium-abonnement rechtstreeks bij ons hebt, wordt de facturering automatisch aangepast, spotify abonnement wijzigen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Plus Duo Mix - een playlist die is gebaseerd op de smaak van beide abonnementsleden. Heb je al Premium? Ik heb een Spotify Free-abonnement Dit betekent dat er geen Premium-abonnement is om te annuleren en dat er geen betalingsinformatie is gekoppeld aan dit account.

Een stuk voordeliger dus als je met meerdere familieleden een Spotify Family abonnement neemt. Krijg de volledige Spotify-ervaring. Je kunt een bestaand account gebruiken om lid te worden van Premium Duo en zo je eigen opgeslagen muziek en playlists behouden. Als je al een Premium-abonnement rechtstreeks bij ons hebt, spotify abonnement wijzigen, ongeacht de deelname van andere leden.

Alleen jij kunt het volgende doen als je een abonnement begint: Betalingen afhandelen Het adres spotify abonnement wijzigen Familieleden uitnodigen en verwijderen Expliciete muziek beheren Een Premium Family-abonnement afsluiten Opmerking: als je al Premium hebt via een partnerbedrijf bijv. We brengen de volledige kosten bij de beheerder in rekening, wordt de facturering automatisch aangepast. De resterende dagen van je reeds opgezegde abonnement kun je nog gebruik maken van de voordelen van jouw Premium abonnement, spotify abonnement wijzigen.

Een Premium Family-abonnement afsluiten

Filter voor expliciete inhoud - de beheerder van het abonnement kan expliciete inhoud filteren voor familieleden. Hierna wordt jouw account omgezet naar de gratis variant van Spotify. Als je dit niet ziet, probeer dan nogmaals te annuleren en zorg ervoor dat je het bevestigingsbericht te zien krijgt. Het is niet mogelijk om de beheerder van een Premium Duo-abonnement te wijzigen, maar de huidige beheerder kan het abonnement wel opzeggen. Opzeggen of overstappen Je abonnement opzeggen of overstappen: Log in op je accountpagina.

  • Vraag het of word lid van onze Community!
  • Iedereen in het abonnement heeft een eigen account, dus je deelt geen wachtwoord en hebt elk je eigen opgeslagen muziek en playlists Bij Premium Family krijg je het volgende: Family Mix - een playlist die is gebaseerd op de smaak van alle leden in het abonnement.
  • Dit gaat als volgt:  Betalingen afhandelen Het adres instellen Familieleden uitnodigen en verwijderen Meld je aan op www.
  • Het is niet mogelijk om de beheerder van een Premium Duo-abonnement te wijzigen, maar de huidige beheerder kan het abonnement wel opzeggen.

Als alle accounts op de volgende spotify abonnement wijzigen zijn teruggezet naar een gratis abonnement, heb je het opgezegd en worden er geen kosten meer in rekening gebracht. Heb je al Premium. Bestaande leden kunnen worden gevraagd om het nieuwe adres te bevestigen om van het abonnement gebruik te kunnen blijven maken! Ga door naar het bevestigingsbericht, spotify abonnement wijzigen. Als je al een Premium-abonnement rechtstreeks bij ons hebt, kan een nieuwe beheerder een nieuw abonnement afsluiten.

Door het afsluiten van een Premium Duo-abonnement word je de beheerder aloe vera gel drank kopen het abonnement. Je vindt hun gegevens op je accountpagina. Als je accountpagina een datum laat zien waarop je abonnement naar Spotify Free wordt omgezet, wordt de facturering automatisch aangepast.

Inloggen op of je aanmelden voor je eigen account. Krijg de volledige Spotify-ervaring.

Spotify Premium opzeggen: zo werkt het

Als je een Premium Duo-abonnement beheert , kan de betaaldatum een paar dagen eerder zijn dan normaal om het prijsverschil tussen een Individual- en Duo Premium-abonnement te compenseren.

De beheerder van het Duo-abonnement moet je een uitnodiging sturen om lid te worden. Als je al een Premium-abonnement rechtstreeks bij ons hebt, wordt de facturering automatisch aangepast.

Als je geen gebruik meer maakt van Spotify is het natuurlijk zonde om een betaald abonnement te hebben. Anders heb je mogelijk Premium op een ander account, spotify abonnement wijzigen. Andere leden van het abonnement gebruiken ook hun eigen accounts, zodat je je inloggegevens niet hoeft te delen.

Goed om te weten:

Comments

  1. Als je via een ander bedrijf een abonnement hebt genomen bijvoorbeeld via je mobiele of internetprovider , moet je contact opnemen met dat bedrijf voor hulp. Als je abonnement via iTunes loopt, raadpleeg je de instructies van Apple voor het opzeggen van je abonnement.

Voeg een reactie toe

© 2021 dynamicimagesconference.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |